joi, 31 martie 2011

Mesaj de la Masaru Emoto...pt.azi, ora 12.00



http://www.ziarul-bn.ro/mesaj-de-la-masaru-emoto-catre-toti-oamenii-din-lume-sa-trimitem-rugaciuni-si-cuvinte-de-iubire-si-r

Mesaj de la Masaru Emoto: Către toţi oamenii din lume: Să trimitem rugăciuni şi cuvinte de iubire şi recunoştinţă, către apa din reactoarele nucleare de la Fukushima!

La 16 zile de la cumplitul cutremur din Japonia, peste 10.000 de oameni sunt daţi dispăruţi. Dar un lucru şi mai rău este acela că apa din reactoarele de la Fukushima au început să se scurgă şi să contamineze oceanul, apa şi aerul din zonele învecinate. Singurul lucru care se face este să se toarne apă pe reactoare. Oare să nu mai fie altceva de făcut? Eu cred că este. În timpul celor peste 20 de ani de cercetări, am văzut că apa devine pozitivă, atunci când primeşte vibraţia pură a rugăciunii umane, indiferent cât de departe sunt oamenii care se roagă.
Formula lui Einstein E=MC2 înseamnă, de fapt, că Energia = numărul de oameni şi pătratul conştiinţei acestora.
Acum a venit momentul să-i întelegem adevăratul sens. Să ne unim în ceremonia rugăciunii, ca cetăţeni ai planetei Pământ. Vreau să-i chem pe toţi oamenii din toată lumea să se unească, pentru a găsi un mod de rezolvare a crizei planetei.
Iată care este procedura pentru rugăciune:

DATA ŞI ORA: 31 martie (joi) la ora 12 locală, din fiecare ţară.
Vă rog să spuneţi următoarea fraza:


APĂ DIN REACTOARELE NUCLEARE DE LA FUKUSHIMA, NE PARE RĂU CĂ TE FACEM SĂ SUFERI. TE ROG SĂ NE IERŢI.
ÎŢI MULŢUMIM ŞI TE IUBIM!


Vă rog să rostiţi aceste cuvinte cu voce tare sau în gând. Repetaţi-le de trei ori, ţinând mâinile în poziţie de rugăciune. Faceţi-o cu sinceritate.
Va multumesc din inima.
Cu iubire şi recunoştinţă,


Masaru Emoto, Mesager al apei.

From: Humanity's Team Romania
Subject: Binecuvantarea Dr-ului Masaru Emoto pentru Japonia

PS Cine este Masaru Emoto:

Masaru Emoto si cristalele apei.

Viaţa a apărut în apă. Bătrânii merg la biserică după apă binecuvântată. Indienii se purifică în Gange, aceeaşi apă care preia cenuşa morţilor lor. Botezul are loc în apă. Apa spală, purifică şi binecuvântează.

Masaru Emoto a făcut o descoperire uluitoare, din seria celor în care ştiinţa şi religia îşi dau mâna pentru a prefigura o nouă eră, în care nimic nu e ceea ce pare.

E o descoperire care impune reevaluarea tuturor scărilor valorice pe care le avem despre lume, despre noi.

Experimentele lui Masaru Emoto arata ca bioenergia umana, diferite campuri informationale si cele electromagnetice, influenteaza structura moleculara a apei la distanta.

Masaru Emoto a facut diferite experimente asupra apei la distanta.

Pe cateva eprubete sigilate cu apa distilata au fost lipite etichete, pe care au fost scrise cuvintele: iubire, multumesc si al treilea esantion a ascultat muzica clasica.

Aceste esantioane au fost inghetate si fotografiate cu ajutorul microscopului.

Apa a format in toate cazurile cristale diferite si pure. Nici unul nu semana cu celalt.

Analiza a aratat ca structura apei era diferita pentru fiecare dintre aceste eprubete, dovedind in mod cert ca influentele asupra apei la distanta produc un ecou, remodelandu-i structura informationala.

S-a constatat ca apa este un element "viu", capabil sa memoreze informatia. Apa „memoreaza“ diferite influente si le transforma in cristale care imita structura energoinformationala.

In mod asemanator, celelalte eprubete au fost expuse in fata televizorului, calculatorului si telefonului mobil.

Concluzii

Masaru Emoto in experimentele sale confirma, in mod stiintific, influenta negativa a radiatiilor electromagnetice asupra sistemului bioenergoinformational si al sanatatii umane.

Surse de radiatii electromagnetice si de alta natura ne inconjoara permanent si nu putem renunta la prezenta lor, dar astazi este posibil sa fim protejati folosind dispozitivul de protectie bioinformationala impotriva radiatiilor electromagnetice TORSER care creeaza scut de protectie energetica in jurul omului si astfel se formeaza o zona "curata" de radiatii.

http://www.torser.com/ro/scientific_base/masaru_emoto/default.aspx

Din clipul ataşat preluat de pe You Tube puteţi afla şi alte lucruri despre doctorul Masaru Emoto

http://www.youtube.com/watch?v=aqWzEd2fI_Y&feature=related

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu